top of page

Kedves Érdeklődő!

 

Nálunk a kutyák családtagok. Szeretnénk, ha a tőlünk származó kiskutyák is valódi családtagok lennének. Számunkra fontos, hogy tudjunk a kölykök további sorsáról. Ezért olyan gazdijelöltek jelentkezését várjuk, akikkel a későbbiekben is tarthatjuk a kapcsolatot.

 

Egy kölyökkutya érkezése izgalmas és örömteli esemény. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy sok kérdés merülhet fel, pl. etetéssel, szobatisztasággal, kozmetikával, neveléssel kapcsolatban. Ha a gazdi igényt tart rá, mi szívesen segítünk, adunk tanácsot, és válaszolunk a kérdésekre.

 

Tőlünk minden kölyök törzskönyvezetten, mikrochippel ellátva, többször féregtelenítve, korának megfelelő oltásokkal, egészségügyi szűrésekkel és adásvételi szerződéssel kerül gazdához.

 

Kérjük ne támogassa a szaporítást! Ha fajtatiszta kutyát szeretne, megbízható tenyésztőtől válasszon kölyköt. Erre garanciát csak a törzskönyvezés nyújt. Ha nem fontos a származási lap, látogasson el a Brit Pásztorkutya Fajtamentés oldalára.

Amennyiben minket választ, kérjük levelében írja meg: a nevét, az elérhetőségeit, hogy milyen színű / nemű kiskutyát szeretne, milyen célra (pl. családi kedvenc, sport, munka, kiállítás). Valamint pár mondatot a kutyákkal, fajtával kapcsolatos tapasztalatáról, illetve a tervezett tartási körülményekről. Elérhetőségeinket a KAPCSOLAT menüpontban találja!

Üdvözlettel:

 

Márti és Alex

rose back.png
bottom of page